Valgvake 2015

Mandag 14. september var det valgvake på Vestby vgs.

Rapport fra ENBE2s Brüsselbesøk

10 fornøyde elever og to glade lærere i ENBE2 oppsummerer ekskursjonen til Brussel som svært lærerik og interessant!

Gjorde det, og angret ikke

SIU har lagt ut et intervju med elever fra Vestby vgs som deltok i Gjør det!-prosjektet og hadde to ukers arbeidspraksis i Berlin. Nyhetssaken lenker direkte til nyhetssaken på sidene til SIU.

3TAF på historieekskursjon

Torsdag 30. april var 3 TAF på skogstur med Kjell Olsen og Knut Svae fra Vestby forsvarsforening.

Holbergprisens lærerstipend

Vår egen Marita Kristiansen har vunnet Holbergsprisens lærerstipend 2015!

Elevene i entreprenørskap, bedriftsutvikling, innovasjon og internasjonalisering på ekskursjon til BRUSSEL

Klasse ENBE2 dro den 21. april til Brussel sammen med læreren Rolf Ole Tomter og avdelingsleder Britt Nordgård for å få økt innsikt i internasjonale forhold.

Internasjonale prosjekter på Vestby videregående skole i april

16 elever fra RM, BA og TO har nettopp kommet hjem fra Berlin. De har vært der i 14 dager og arbeidet ute i tyske bedrifter.

Europaklassen i Barcelona

I uke 11 var Vg2-elever fra Europaklassen i Barcelona for å lære mer om kunst, arkitektur og historie.

Mandag til onsdag var det alpinkurs i alpinanlegget. Vi hadde svært gode forhold, med puddersnø og noen få minusgrader. Her er hele gjengen klare for utfordringer i bakkene!

Breddeidrett på Beitostølen

I uke 10 hadde breddeidrettselevene alpin- og friluftslivskurs i vinterfjellet på Beitostølen.

Forskerlinjen deltar på Ocean Space Race ved NTNU

Våre elever på forskerlinjen skal delta på Ocean Space Race ved NTNU. Konkurransen vil bli arrangert i havbassenget ved Marinteknisk Senter fredag 6. mars.