Restaurant- og matfag feirer 10 år med "GJØR DET!"-prosjekt!

«Gjør det!» er et bilateralt prosjekt på yrkesfaglig utdanningsprogram mellom Tyskland og Norge. Midler til prosjektet søkes gjennom SIU (Senter for internasjonalisering av utdanning).

Stolt vinner og stolt lærer

WORLDSKILLS 2016

Vestby videregående skole helt til topps i WORLDSKILLS fylkeskonkurranse.

Follo Olympiaden

Tirsdag 21. juni arrangeres Folloolympiaden på de videregående skolene i Follo. Påmeldingen starter onsdag 13. april kl. 14.00.

Vg1 Breddeidrett på Beitostølen

Breddeidrettselevene er på Beitostølen. De holder oss oppdatert på Facebook. Her er noen bilder fra turen.

Vg1 Europaklassen i Roma

Vg1 Europaklassen er i Roma, følg med på Facebooksiden vår for jevnlige oppdateringer. Her er noen bilder fra Facebooksiden.

Bienes historie

Bærekraftig utvikling - forskning på bier og humler.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-2017

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017

Gratis russebilkontroll.

Statens vegvesen inviterer russ i Østfold og Follo til gratis russebilkontroll. Er russebilen EU-godkjent og tilfredsstiller kravene til eventuell ombygging, får du årets "russeoblat". Oblaten festes på frontruten.

Europaklassen Vg3 i Roma 18.- 22. januar 2016

Vg3 Europaklassen har vært på tur til Roma. Her er elevenes reisebrev.

Vestby videregående presenterer revyen "Grenseløst"

Premiere tirsdag 1. mars 2016 kl. 19.30. Billettene er i salg!