Too many beetles

«Gjør det!» - Utveksling til Berlin

8 elever fra restaurant- og matfag og tilrettelagt opplæring ved Vestby vgs får mulighet til å være med på utveksling og jobbe i en bedrift i Berlin i perioden 27. februar til 14. mars 2017. Søknadsfrist 30. november 2016.

Veldedighetsdagen

Fredag 25. november 2016

Dette er skolens versjon av "Operasjon dagsverk". Vi hjelper organisasjonen Partners med å samle inn penger til utdanning til fattige barn i Myanmar/Burma.

Stressmestringskurs - Leve mer, gruble mindre!

Stressmestringskurs for elever på Vestby videregående skole
Grubler du for mye? Føler du deg sliten, daff og deppa? Har du tanker eller følelser som forstyrrer deg? Da er dette kurset for deg!

Leder for en dag

Thea Holseth fra Vestby vgs er valgt ut til å representere Akershuselevene på Leder for en dag. Onsdag skal hun bli med stortingsrepresentant Åsmund Aukrust på jobb!

Høstskole i matematikk

Ønsker du å styrke kunnskapene i matematikk arrangeres det kurs i høstferien.

Tidligere Vestbyelev trukket frem under immatrikuleringen ved NTNU

Syv ferske superstudenter ble trukket fram under immatrikuleringen på NTNU, TAF-elev Jesper Vik var blant dem.

Smart dame: Sunniva Rose, kjernefysiker og foredragsholder som dro rett fra Vestby videregående skole til nattevakt på laboratoriet

Forskerlinja med sommeravslutning i god forskerstil

Til årets sommeravslutning for elever, foresatte og involverte lærere inviterte vi en helt spesiell forsker, doktorgradsstipendiat i kjernefysikk Sunniva Rose.

Eventyrskuffer

Elevene på design og håndverk har laget eventyrskuffer til barne- og skoleavdelingen på Akershus universitetssykehus.

Hjertelig tusen takk til elever og mannskap ved Soon Sjøskole!

Båttur med Soon Sjøskole

Etter vårt opphold i Berlin var det duket for besøk fra vår partnerskapsskole Brillat-Savarin Schule. I samarbeid med Soon Sjøskole tok vi de besøkende med oss på båttur.

Ivrig jobbing med bunnprøver fra Drøbakterskelen.

Bioligielever på feltarbeid

Biologi 1-klassene fra SSP og Forskerlinja var på feltarbeid på UiO’s forskningsstasjon en solfylt aprildag.