Brandenburger Tor. Elevene på vandringstur med rektor Per Hedum.

BERLIN - ET MINNE FOR LIVET! "Gjør Det!"-prosjektet 2017

Åtte forventningsfulle elever fra restaurant- og matfag hadde stått opp kl. halv fire på morgenen for å reise med fly til Berlin den 27. februar og bo på hostell sammen i 16 dager. Hvorfor? Jo, de skulle jobbe på kjøkkenet i fire forskjellige hoteller!: Hotel Berlin, Berlin!, Hotel Palace, Swissôtel og Hotel Melía.

Brussel dag 1

Europaklassen i Brussel

Mandag 6. mars 2017 reiste Europaklassen til Brussel for å lære mer om EU, NATO og Europas hovedstad.

Vitenskapsmesse

Onsdag 1. mars inviterte 3. klasse på forskerlinja til vitenskapsmesse, hvor det ble stilt ut plakater som viser elevenes forskningsprosjekter.

Ved Buckingham Palace

Entreprenørskap i London

6-8. februar reiste entreprenørskapsklassen på Vg3 til London hvor de var på bedriftsbesøk og lærte om internasjonalisering og innovasjon.

Nour hjelper til å demonstrere loven om bevaring av spinn, foran et fullt auditorium.

Fagdag i fysikk ved UiO

Torsdag 16.februar deltok 20 elever fra Vestby på fysikkdag ved Universitetet på Blindern. 200 elever fra ulike videregående skoler var på besøk for å få en smakebit av hvordan livet som fysikkstudent på Blindern kan være.

Breddeidrettselevene med instruktør Marius Westerby

Kickboksing

Breddeidrettselevene har hatt en treningsperiode på Mudo.

Follomesterskapet for ungdomsbedrifter

24. januar deltok elever fra Vestby vgs på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter. Fra SSP stilte 4 ungdomsbedrifter og sikret seg en førsteplass og en andreplass.

Sparebank1-prisen for ungdomsbedriftene ved Vestby videregående skole

Fredag 16. desember gikk Sparebank1-konkurransen av stabelen i auditoriet her på skolen. Åtte bedrifter deltok, og det var mange spennende og interessante idéer!

Investordag på NMBU

Torsdag 1. desember besøkte EB2-klassen (entreprenørskap og bedriftsutvikling 2) årets Investordag på NMBU.

Elevundersøkelsen - Uke 50 og 51

Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse gjennomføres for Vg1 og Vg2 på Vestby vgs i løpet av uke 50 og 51. Undersøkelsen er anonym og gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Det er frivillig å delta.