Vinnerne av

Nordmarka - Vinnere av "Sagn-konkurransen"

Endelig kan vi kåre vinnerne av den store sagn-konkurransen fra Nordmarkaturen.

Rubiks Kube

Knut, fra 2STF, imponerte med lynrask løsning av Rubiks kube da NRKs sommertog besøkte Ås.

Skolevalg ved Vestby vgs

Elevene i faget politikk og menneskerettigheter (Vg3 SSP) gjennomførte skolevalget 2017

Dette blir gøy!

Senter for Internasjonalisering av Utdanning (SIU) har innvilget søknad fra Vestby videregående skole for sjette året på rad!

Finalist i

Vestbyelev i Holbergprisfinale

Vg3 studiespesialiserende med forskerlinje har deltatt i "Holbergprisen i skolen" og en av våre elever er videre til finalen.

Brandenburger Tor. Elevene på vandringstur med rektor Per Hedum.

BERLIN - ET MINNE FOR LIVET! "Gjør Det!"-prosjektet 2017

Åtte forventningsfulle elever fra restaurant- og matfag hadde stått opp kl. halv fire på morgenen for å reise med fly til Berlin den 27. februar og bo på hostell sammen i 16 dager. Hvorfor? Jo, de skulle jobbe på kjøkkenet i fire forskjellige hoteller!: Hotel Berlin, Berlin!, Hotel Palace, Swissôtel og Hotel Melía.

Brussel dag 1

Europaklassen i Brussel

Mandag 6. mars 2017 reiste Europaklassen til Brussel for å lære mer om EU, NATO og Europas hovedstad.

Vitenskapsmesse

Onsdag 1. mars inviterte 3. klasse på forskerlinja til vitenskapsmesse, hvor det ble stilt ut plakater som viser elevenes forskningsprosjekter.

Ved Buckingham Palace

Entreprenørskap i London

6-8. februar reiste entreprenørskapsklassen på Vg3 til London hvor de var på bedriftsbesøk og lærte om internasjonalisering og innovasjon.

Nour hjelper til å demonstrere loven om bevaring av spinn, foran et fullt auditorium.

Fagdag i fysikk ved UiO

Torsdag 16.februar deltok 20 elever fra Vestby på fysikkdag ved Universitetet på Blindern. 200 elever fra ulike videregående skoler var på besøk for å få en smakebit av hvordan livet som fysikkstudent på Blindern kan være.