Illustrasjonsbilde Toppidrett

Vestby toppidrett - for deg som satser på idrett på høyt nivå

På Vestby videregående kan du fra høsten 2019 velge faget Toppidrett 1 på Vg1 yrkesfag og Vg1 studiespesialiserende.
Søknadsfrist: 7. mars.

Illustrasjonsbilde Toppidrett

Nytt spennende tilbud på Vestby vgs

Vi tilbyr faget TOPPIDRETT fra høsten 2019. Dette er et samarbeid mellom Vestby vgs, HSV fotball, Son håndballklubb og Vestby håndballklubb. Tilbudet gjelder BÅDE elever på yrkesfag og studiespesialiserende, Vg1. Mer informasjon om tilbudet kommer.

Åpning av nytt tak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Elevrådstyret Vestby vgs 2018/2019

Elevrådsarbeid

Elevrådet på Vestby er aktivt og engasjert!

Too many beetles

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag!

Dere kan nå søke om deltakelse i "Gjør Det!"-prosjektet som finner sted i Berlin 29. april til 14. mai 2019.

Lærer og elev

Søker du læreplass?

Avslutter du Vg2 yrkesfag i år og skal ut i læretid fra høsten, håper vi du er i gang med å søke.

Pause foran konserthuset i Berlin.

Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Ingressbilde til nyhetssak om Vestbyrevyen 2018

Eventyrskogen

Onsdag 28. februar var det premiere på årets Vestbyrevy, Eventyrskogen! Dette er definitivt årets begivenhet på Vestby videregående skole!

Elevene i 2RMY.

2RMY til Berlin i 14 dager.

Søndag 4. mars reiser en hel klasse til Berlin på formiddagen og kommer ikke tilbake før søndag 18. mars.

Ivrige samtaler mellom forskerelevene og elevene som gjester messa.

Forskermesse

Onsdag 7. februar presenterte Vg3 SSP forskerlinja sine forskningsprosjekter i faget Teknologi og forskningslære 2 (ToF2).