Illustrasjonsbilde Solidaritetsdagen 2019

Solidaritetsdag

Fredag 29. november har vi vår årlige solidaritetsdag på Vestby videregående skole. Da samler vi penger til barn i nød.

Engasjerende forfatterbesøk på Vestby vgs

Temaet var DDR (Øst-Tyskland) og historien ble fortalt gjennom livene til enkeltpersoner i det tidligere DDR.

Omvisning i Bundestag.

FANTASTISKE 15 DAGER I BERLIN!

«Gjør det!»-prosjektet 2019/20 er over for denne gang. Vestby videregående skole var igjen heldige og fikk midler fra Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning). Prosjektet er fullfinansiert, bilateralt mellom Norge og Tyskland og gir anledning for elever fra yrkesfag å bli utplassert i tyske bedrifter!

Forskerklassen med i internasjonalt satellittprosjekt

Denne høsten har 3STF samarbeidet med elver fra Nærum Gymnasium i Danmark om å bygge satellitter. De to klassene møttes til ferdigstilling og uttesting av satellittene på Andøya Space Center.

Til elever ved videregående skoler i Akershus

Fylkesdirektør John Arve Eide har kommet med en uttalelse til alle elever ved videregående skoler i Akershus vedrørende innføringen av Visma InSchool. Les videre for uttalelsen.

RM-elevene på matmesse i Berlin.

I disse dager er 8 elever fra Vestby videregående skole i Berlin og jobber på restauranter og i tømrerbedrifter i 15 dager

4 elever fra Restaurant- og matfag og 4 elever fra byggfag var så heldige å bli plukket ut til å delta i «Gjør det!»-prosjektet 2019 som er fullfinansiert av Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning).

Miljøaerbeiderne Emma og Bruno promoterer Verdensdagen for psykisk helse på stand i kantina.

Verdensdagen for psykisk helse

Denne uken markerer Vestby videregående verdensdagen for psykisk helse.

Årets unge kokk

Vi gratulerer vår tidligere elev Aleksander Løkkeberg Vartdal med gull i konkurransen Årets unge kokk!

Logo - Ta ordet

TA ORDET 2019

Vi takker for god innsats blant elevene i Ta Ordet konkurransen og gratulerer alle klassevinnere.

Språkassistent høsten 2019 - Camilla Urbano Ojeda

Spansk språkassistent

Dette semesteret er vi så heldige å ha en spansk språkassistent på Vestby videregående skole på utveksling gjennom Erasmus+.