Illustrasjonsbilde Elev-PC

Elev-PC

Alle elever som starter på Vg1 skoleåret 2019/2020 må ha egen bærbar PC. Du kan bruke en PC du har fra før eller bestille en ny gjennom fylkeskommunens Elev-PC-ordning fra mandag 17. juni.

Berliner Mauer

RM-elever på arbeid i Berlins beste hoteller gjennom "Gjør Det!"-prosjektet 2018/19

Finansiert av Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutdanning i høyere utdanning.

Illustrasjonsbilde - Forskerlinje

Endring i studiespesialiserende med forskerlinje

Vi gjør endring i Vg3-forsker og lar elevene velge litt friere i programfagene. Les videre for å finne ut mer.

RM/SS på skogstur.

Suksjesjon og skogen som økosystem

Elever fra restaurant og matfag og service og samferdsel har hatt naturfagtimer i skogen, det samme har elever fra bygg- og anleggsfag.

Forskerlinja på tur til Genève og CERN

Fra 18. til 21. mars var 3. klasse ved Forskerlinja på tur til Genève.

I 3STC stilte hele klassen inkludert lærer i grønt

Vi støtter elevene i miljøkampen

Hver måned arrangerer Vestby vgs en aktivitet som kalles for "Klassekampen", hvor de ulike klassene konkurrerer mot hverandre om å samle inn poeng for å kunne vinne en flott premie på slutten av skoleåret. Formålet med aktiviteten er å skape et godt psykososialt miljø for elevene.

Erika, Solveig, Ronja og Erfan på DKS.

Den kulturelle skolesekken

To lærere og to elever reiste onsdag 13.3 på Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Akershus, på Lillestrøm Kulturhus.

Veldedighetstur til Thailand

I forbindelse med skolens mangeårige samarbeid med Partners Norge om humanitær hjelp til Rohingyafolket er en delegasjon på fire elever og en lærer i Thailand for å besøke prosjektet vi støtter.

Elever fra POME-faget på Vg3 tok del i European Youth Parliament.

European Youth Parliament

Tre elever fra Vestby vgs deltok nylig i Det europeiske ungdomsparlamentet

Forskermesse, forskerelever og bananfluer

Hva får du hvis nysgjerrige forskerelever lager egne problemstillinger og gjør egne forskningsprosjekt? På Vestby vgs fikk vi flere hundre bananfluer på rømmen!