Påskehilsen fra Nettskolen Vestby vgs

Kjære elever (og foresatte)! 😊
Det har vært en spesiell tid der hverdagen har blitt snudd opp ned både for elever, foresatte og oss ansatte. Skolen er foreløpig vedtatt stengt til og med 13.april, og vi vet enda ikke når skolen vil åpne igjen.

Myndighetene vurderer dette fortløpende, og kunnskapsministeren og regjeringen venter på et forslag fra en ekspertgruppe før det tas en avgjørelse. Det snakkes om flere muligheter for hvordan skolene gradvis kan åpne samtidig som smittevernregler ivaretas. Blant mulighetene er å bare åpne opp for noen klassetrinn, fordele skoledagen mellom trinn, at klasser fordeles utover flere klasserom, og å prioritere enkeltelever som har mest behov for å være på skolen fysisk.

Vi minner om at skolen har plandag tirsdag 14.april, og det vil da ikke være verken nettskole eller vanlig skole. Dagen skal brukes til å evaluere hvordan Nettskolen Vestby vgs har fungert så langt, ansatte skal få større trygghet i bruk av digitale ressurser og vi skal legge videre planer for våren.

Nå er 3 uker på Nettskolen Vestby vgs snart historie, og det er påskeferie. Vanligvis ser man frem til ferie og fridager, men det blir kanskje ikke helt det samme nå? Selv om det nå blir litt fri og pause fra skolearbeid, så fortsett å ta godt vare på dere selv og hverandre. Husk å holde god avstand og følge smittevernregler!

Mange elever savner venner og skolen. Vi savner også dere elevene masse, og vil gjerne gi dere en hyggelig videohilsen på vei inn i påsken:

Riktig god påske alle sammen! 😊

Med beste hilsen

Brit Marie Helle