Solidaritetsdag

Fredag 29. november har vi vår årlige solidaritetsdag på Vestby videregående skole. Da samler vi penger til barn i nød.

Alle elever på vg1 og vg2 er med på denne dagen. Inntektene fra veldedighetsdagen går til organisasjonen Partners, etter ønske fra elevrådet. I år går pengene til skolegang og nødhjelp til barn i Jemen.

Jobbe for pengene

Selve dagen ønsker vi at flest mulig av elevene er ute i jobb, hvor lønnen den dagen går direkte til Partners. Elevene kan arbeide på jobben de allerede har om det er aktuelt, eller spørre et firma eller butikk om de ønsker å støtte solidaritetsarbeidet ved å gi elevene arbeidserfaring og donere penger til prosjektene vi støtter. Et annet alternativ er å samle inn pengene gjennom Vipps, enten på forhånd eller på selve dagen.

Faglig opplegg for de som ikke ønsker å delta

Om det er noen som ikke ønsker å delta i innsamlingen kan man møte på skolen fredag 29.11 for en dag med faglig opplegg. Det vil bli påmelding til det alternative opplegget, og det vil vare en skoledag.

Spørsmål?

Ved spørsmål ta kontakt med tillitsvalgte i din klasse, Madelen eller Marthine i veldedighetskomiteen, eller Erika Wendt som er elevrådskontakt.

Hilsen elevrådet ved veldedighetskomiteen