Gründermesse

Entreprenørskapselevene forbereder seg til Gründermesse.

Takk for nå, Camila!

I fire fine høstmåneder har vi vært så heldige å ha spanske Camila hos oss på Vestby.

Illustrasjon Abelkonkurransen

Flott innsats i Abelkonkurransen

Flere av våre elever har deltatt i årets Abels matematikkonkurranse.

Vaksinering mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen, mandag 27. januar. Vaksinen bestiller du ved å registrere deg og betale kr. 400,- i skolens resepsjon innen 22. januar.

Engasjerende forfatterbesøk på Vestby vgs

Temaet var DDR (Øst-Tyskland) og historien ble fortalt gjennom livene til enkeltpersoner i det tidligere DDR.

Omvisning i Bundestag.

FANTASTISKE 15 DAGER I BERLIN!

«Gjør det!»-prosjektet 2019/20 er over for denne gang. Vestby videregående skole var igjen heldige og fikk midler fra Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning). Prosjektet er fullfinansiert, bilateralt mellom Norge og Tyskland og gir anledning for elever fra yrkesfag å bli utplassert i tyske bedrifter!

Forskerklassen med i internasjonalt satellittprosjekt

Denne høsten har 3STF samarbeidet med elver fra Nærum Gymnasium i Danmark om å bygge satellitter. De to klassene møttes til ferdigstilling og uttesting av satellittene på Andøya Space Center.

Til elever ved videregående skoler i Akershus

Fylkesdirektør John Arve Eide har kommet med en uttalelse til alle elever ved videregående skoler i Akershus vedrørende innføringen av Visma InSchool. Les videre for uttalelsen.

Illustrasjonsbilde Solidaritetsdagen 2019

Solidaritetsdag

Fredag 29. november har vi vår årlige solidaritetsdag på Vestby videregående skole. Da samler vi penger til barn i nød.

RM-elevene på matmesse i Berlin.

I disse dager er 8 elever fra Vestby videregående skole i Berlin og jobber på restauranter og i tømrerbedrifter i 15 dager

4 elever fra Restaurant- og matfag og 4 elever fra byggfag var så heldige å bli plukket ut til å delta i «Gjør det!»-prosjektet 2019 som er fullfinansiert av Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning).