Studieprogramikoner Vestby vgs

Åpningstider sentralbord/resepsjon sommeren 2019

1. - 11. juli og 29. juli - 9. august: 09:00 - 14:00
12. - 26. juli: Stengt
Spørsmål om inntak? Kontakt inntakskontoret på 22 05 50 22.
Har du en henvendelse som ikke kan vente når du rektor Per Hedum på mobiltelefon 905 37 896.

Illustrasjonsbilde Elev-PC

Elev-PC

Alle elever som starter på Vg1 skoleåret 2019/2020 må ha egen bærbar PC. Du kan bruke en PC du har fra før eller bestille en ny gjennom fylkeskommunens Elev-PC-ordning fra mandag 17. juni.

Berliner Mauer

RM-elever på arbeid i Berlins beste hoteller gjennom "Gjør Det!"-prosjektet 2018/19

Finansiert av Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutdanning i høyere utdanning.

Illustrasjonsbilde - Forskerlinje

Endring i studiespesialiserende med forskerlinje

Vi gjør endring i Vg3-forsker og lar elevene velge litt friere i programfagene. Les videre for å finne ut mer.

RM/SS på skogstur.

Suksjesjon og skogen som økosystem

Elever fra restaurant og matfag og service og samferdsel har hatt naturfagtimer i skogen, det samme har elever fra bygg- og anleggsfag.

Forskerlinja på tur til Genève og CERN

Fra 18. til 21. mars var 3. klasse ved Forskerlinja på tur til Genève.

I 3STC stilte hele klassen inkludert lærer i grønt

Vi støtter elevene i miljøkampen

Hver måned arrangerer Vestby vgs en aktivitet som kalles for "Klassekampen", hvor de ulike klassene konkurrerer mot hverandre om å samle inn poeng for å kunne vinne en flott premie på slutten av skoleåret. Formålet med aktiviteten er å skape et godt psykososialt miljø for elevene.

Erika, Solveig, Ronja og Erfan på DKS.

Den kulturelle skolesekken

To lærere og to elever reiste onsdag 13.3 på Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Akershus, på Lillestrøm Kulturhus.

Veldedighetstur til Thailand

I forbindelse med skolens mangeårige samarbeid med Partners Norge om humanitær hjelp til Rohingyafolket er en delegasjon på fire elever og en lærer i Thailand for å besøke prosjektet vi støtter.