Digital opplæring fortsetter etter påske

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske.

Påskehilsen fra Nettskolen Vestby vgs

Kjære elever (og foresatte)! 😊
Det har vært en spesiell tid der hverdagen har blitt snudd opp ned både for elever, foresatte og oss ansatte. Skolen er foreløpig vedtatt stengt til og med 13.april, og vi vet enda ikke når skolen vil åpne igjen.

Elevtjenestens kontaktliste

Her finner du en telefonoversikt til oss i elevtjenesten hvis du har behov for å prate med noen, få hjelp til noe eller har noen spørsmål og ikke vet hvem du skal spørre.

Viktig informasjon til deg som avgangselev

Karriereveiledning frem til søknadsfristen 15. april.

Oppdatering og oppmuntring etter 2 uker på Nettskolen Vestby vgs

Kjære elever (og foresatte)!
Tiden flyr, og nå har vi allerede lagt bak oss de 2 første ukene med Nettskolen Vestby vgs. Det har gått riktig så bra, og jeg er så imponert over elever og ansatte!

Overlevelelsesguide - Nettskolen Vestby vgs

Kjære elever, hvordan går det med dere der ute? Her er en liten videosnutt vi håper kan hjelpe litt i nettskolehverdagen.

En hilsen fra elevrådet

Kjære elever på Vestby videregående. Vi er det nye elevrådsstyret her på Vestby. Vi gleder oss masse til å jobbe med dere i året som kommer.

En annerledes skolehverdag – Nettskolen Vestby vgs

Til alle elever og foresatte. Skolen vår har blitt vedtatt stengt fra og med fredag 13.mars og frem til påske. Mandag 16. mars går vi over til Nettskolen Vestby vgs.

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene.

- Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

Skolens informasjon om korona

Her finner du skolens samlede informasjon om hvordan koronoaviruset påvirker skolehverdagen.