Nyheter

Christian, Merve, Bendik og Sara Margrethe deler sine erfaringer fra forskerlinja.

Portrettintervjuer - Studiespesialisering med forskerlinje

Fire elever fra forskerlinja forteller om utdanningsprogrammet, hvorfor de valgte det og gir noen råd til kommende forskerelever.

Lotte, Julia og Aumy har gode råd til kommende SSP-elever.

Portrettintervjuer - Studiespesialisering

Tre elever fra ordinær SSP forteller om utdanningsprogrammet, hvorfor de valgte det og gir noen råd til kommende elever.

Torodd, Hanne, Marcus og Luna forteller om programfag Toppidrett.

Portrettintervjuer - Programfag Toppidrett

Fire elever forteller litt om programfag Toppidrett, hvorfor de valgte dette tilbudet og kommer med noen gode råd til kommende elever.

Julia, Karl Magnus, Kajsa og Sarah forteller om Europa-tilbudet.

Portrettintervjuer - plusstilbud Europa

Fire elever forteller litt om Europa-tilbudet, hvorfor de valgte dette tilbudet og kommer med noen råd til kommende elever.

Økonomielever i bank og på børs

Eleven som tar Samfunnsøkonomi og Økonomi og Ledelse har vært i Oslo for å besøke Norges Bank og Oslo Børs.

Forskerklassen bygger båt

Vg1 Forskerklassen på Vestby vgs bygger båt for i delta på Oceanspacerace.

Tobias, Karelius, Kaja, Jenny og Håkon har gode råd til kommende RM-elever.

Portrettintervjuer - Restaurant- og matfag

Fem elever forteller litt om hvorfor de valgte restaurant- og matfag og kommer med noen visdomsord til kommende elever.

Vestbymesterskapet i Ungt Entreprenørskap i dag

På Vestby storsenter konkurrerer i dag 14 Ungdomsbedrifter (UB) om heder og ære!

Håkon Jarle Sveen med foredraget

Spennede foredrag om "Hvorfor gidde lese?"

Tirsdag 4. februar hadde fire heldige klasser besøk av litteraturviteren Håkon Jarle Sveen som holdt et engasjerende foredrag i auditoriet om hvorfor i alle dager vi skal gidde å lese.

F.v: Hannah, Olav, Tobias, Runa og Sofie.

NM i engelsk

Gratulerer så masse til våre dyktige elever som har deltatt i NM i engelsk.