Foreldremøte og konferansetimer Vg2 SSP

04
nov.
Fra kl: 17:30  - 20:00
Legg til i kalender

17.30 - 18.00 Foreldremøte

18.00 - 20.00 Konferansetimer med faglærere

Vi ønsker alle foreldre/foresatte og elever på VG2 SSP velkommen til foreldremøte og konferansetimer.

Dato: 4. november 2019

Det blir foreldremøte på klasserom (se romoversikt ved inngangen) for klasse 2sta, 2stb, 2stc og 2stf: klokka 17.30-18.00 (her trenger ikke elevene være med).

Konferansetimer med faglærere i kantineområdet: klokka 18.00 – 20.00

Gode relasjoner mellom elev/foresatte og skolen/lærerne er betydningsfullt for elevens utvikling og læring. Derfor er det viktig at vi har ulike møteplasser. Denne kvelden er organisert med mulighet for flere møter. På foreldremøtet gir vi en kort oppdatering om blant annet ordensreglement, fraværsregler, trivsel, leksehjelp, prøveplaner, Its.-Learning/Visma, avsluttende fag.

Konferansetimene er korte orienteringssamtaler om elevens faglige ståsted. Det er naturlig at eleven selv er med. Vi gjør oppmerksom på at faglærere også vil ta kontakt ellers i skoleåret hvis det skulle være nødvendig.

I forkant av denne kvelden anbefaler vi at dere tar en samtale med ungdommen deres om i hvilken grad han/hun opplever utbytte av undervisning, skolearbeid, lekser, det enkelte fag, osv. Fraværsomfang er også et godt utgangspunkt for en samtale med ungdommen.  

Konferansetimene finner sted i skolens kantineområde. Det kan bli litt ventetid dersom dere ønsker å snakke med mange av lærerne.

Dersom eleven er over 18 år, må de foresatte ha skriftlig tillatelse fra eleven for at samtale mellom lærer og foresatte skal kunne finne sted.

 

Invitasjon konferansetimer VG2 høst 2019 (PDF: 342.4 kB)