Skolestart 2015/2016

Tirsdag 18. august starter det nye skoleåret på Vestby vgs.
Vi ønsker nye og gamle elever hjertelig velkommen! Se starttider og oppmøtested for de forskjellige trinnene her.

Rapport fra ENBE2s Brüsselbesøk

10 fornøyde elever og to glade lærere i ENBE2 oppsummerer ekskursjonen til Brussel som svært lærerik og interessant!

Gjorde det, og angret ikke

SIU har lagt ut et intervju med elever fra Vestby vgs som deltok i Gjør det!-prosjektet og hadde to ukers arbeidspraksis i Berlin. Nyhetssaken lenker direkte til nyhetssaken på sidene til SIU.

3TAF på historieekskursjon

Torsdag 30. april var 3 TAF på skogstur med Kjell Olsen og Knut Svae fra Vestby forsvarsforening.

Holbergprisens lærerstipend

Vår egen Marita Kristiansen har vunnet Holbergsprisens lærerstipend 2015!

Elevene i entreprenørskap, bedriftsutvikling, innovasjon og internasjonalisering på ekskursjon til BRUSSEL

Klasse ENBE2 dro den 21. april til Brussel sammen med læreren Rolf Ole Tomter og avdelingsleder Britt Nordgård for å få økt innsikt i internasjonale forhold.

Internasjonale prosjekter på Vestby videregående skole i april

16 elever fra RM, BA og TO har nettopp kommet hjem fra Berlin. De har vært der i 14 dager og arbeidet ute i tyske bedrifter.

Europaklassen i Barcelona

I uke 11 var Vg2-elever fra Europaklassen i Barcelona for å lære mer om kunst, arkitektur og historie.

Mandag til onsdag var det alpinkurs i alpinanlegget. Vi hadde svært gode forhold, med puddersnø og noen få minusgrader. Her er hele gjengen klare for utfordringer i bakkene!

Breddeidrett på Beitostølen

I uke 10 hadde breddeidrettselevene alpin- og friluftslivskurs i vinterfjellet på Beitostølen.

Forskerlinjen deltar på Ocean Space Race ved NTNU

Våre elever på forskerlinjen skal delta på Ocean Space Race ved NTNU. Konkurransen vil bli arrangert i havbassenget ved Marinteknisk Senter fredag 6. mars.