Europaklassen i Barcelona

I uke 11 var Vg2-elever fra Europaklassen i Barcelona for å lære mer om kunst, arkitektur og historie.

Mandag til onsdag var det alpinkurs i alpinanlegget. Vi hadde svært gode forhold, med puddersnø og noen få minusgrader. Her er hele gjengen klare for utfordringer i bakkene!

Breddeidrett på Beitostølen

I uke 10 hadde breddeidrettselevene alpin- og friluftslivskurs i vinterfjellet på Beitostølen.

Forskerlinjen deltar på Ocean Space Race ved NTNU

Våre elever på forskerlinjen skal delta på Ocean Space Race ved NTNU. Konkurransen vil bli arrangert i havbassenget ved Marinteknisk Senter fredag 6. mars.

Gratis klemmer til alle som vil ha

Alle hjerters dag på Vestby vgs

Elevrådsgruppa for "Fysisk miljø" arrangerer Valentines-hygge i kantina 13. februar.

Frisørsalongen åpen for kunder

Elevene på Vg2 Frisør tar nå imot kunder hver tirsdag fra 9 - 15.
For timebestilling ring 64 98 37 59.

Europaklassen i Roma

Vg3 Europa i Italia

Elever fra Vg3 SSP Europaklassen er i Roma i uke 45

2SSA ved salgsbod

Halloweeninspirert salgsuke for Vg2 salg, service og sikkerhet

For å trene på oppbygging av stand, sammensetning av produkter, priskalkyler og salg, hadde serviceelevene utsalg av godteri i skolens kantine i uke 44.

Reisebrev fra Berlin

Vg1 Europaklassen er i Berlin i Uke 43 og kommer med daglige oppdateringer fra turen