Skoleturnering i håndball

Mandag 26.10.15 var det skoleturnering i håndball i Ski Aliansehall.

Breddeidrettsuke

Uke 43 var en aktiv uke for breddeidrettselevene som blant annet fikk prøvd seg på fjellklatring og friluftsliv.

Valgvake 2015

Mandag 14. september var det valgvake på Vestby vgs.

Skolestart 2015/2016

Tirsdag 18. august starter det nye skoleåret på Vestby vgs.
Vi ønsker nye og gamle elever hjertelig velkommen! Se starttider og oppmøtested for de forskjellige trinnene her.

Rapport fra ENBE2s Brüsselbesøk

10 fornøyde elever og to glade lærere i ENBE2 oppsummerer ekskursjonen til Brussel som svært lærerik og interessant!

Gjorde det, og angret ikke

SIU har lagt ut et intervju med elever fra Vestby vgs som deltok i Gjør det!-prosjektet og hadde to ukers arbeidspraksis i Berlin. Nyhetssaken lenker direkte til nyhetssaken på sidene til SIU.

3TAF på historieekskursjon

Torsdag 30. april var 3 TAF på skogstur med Kjell Olsen og Knut Svae fra Vestby forsvarsforening.

Holbergprisens lærerstipend

Vår egen Marita Kristiansen har vunnet Holbergsprisens lærerstipend 2015!

Elevene i entreprenørskap, bedriftsutvikling, innovasjon og internasjonalisering på ekskursjon til BRUSSEL

Klasse ENBE2 dro den 21. april til Brussel sammen med læreren Rolf Ole Tomter og avdelingsleder Britt Nordgård for å få økt innsikt i internasjonale forhold.

Internasjonale prosjekter på Vestby videregående skole i april

16 elever fra RM, BA og TO har nettopp kommet hjem fra Berlin. De har vært der i 14 dager og arbeidet ute i tyske bedrifter.