Illustrasjonsbilde

Vitnemål/kompetansebevis

Vitnemål og kompetansebevis kan hentes i skolens resepsjon fra klokken 12.00 mandag 27. juni.

Avgangselevenes dokumentasjon ble levert på posten tirsdag 28. juni, tidsnok til å være med i postgangen onsdag 29.juni.

Eventyrskuffer

Elevene på design og håndverk har laget eventyrskuffer til barne- og skoleavdelingen på Akershus universitetssykehus.

Hjertelig tusen takk til elever og mannskap ved Soon Sjøskole!

Båttur med Soon Sjøskole

Etter vårt opphold i Berlin var det duket for besøk fra vår partnerskapsskole Brillat-Savarin Schule. I samarbeid med Soon Sjøskole tok vi de besøkende med oss på båttur.

Ivrig jobbing med bunnprøver fra Drøbakterskelen.

Bioligielever på feltarbeid

Biologi 1-klassene fra SSP og Forskerlinja var på feltarbeid på UiO’s forskningsstasjon en solfylt aprildag.

Restaurant- og matfag feirer 10 år med "GJØR DET!"-prosjekt!

«Gjør det!» er et bilateralt prosjekt på yrkesfaglig utdanningsprogram mellom Tyskland og Norge. Midler til prosjektet søkes gjennom SIU (Senter for internasjonalisering av utdanning).

Stolt vinner og stolt lærer

WORLDSKILLS 2016

Vestby videregående skole helt til topps i WORLDSKILLS fylkeskonkurranse.

Follo Olympiaden

Tirsdag 21. juni arrangeres Folloolympiaden på de videregående skolene i Follo. Påmeldingen starter onsdag 13. april kl. 14.00.

Vg1 Breddeidrett på Beitostølen

Breddeidrettselevene er på Beitostølen. De holder oss oppdatert på Facebook. Her er noen bilder fra turen.

Vg1 Europaklassen i Roma

Vg1 Europaklassen er i Roma, følg med på Facebooksiden vår for jevnlige oppdateringer. Her er noen bilder fra Facebooksiden.

Bienes historie

Bærekraftig utvikling - forskning på bier og humler.