Vg1 Breddeidrett på Beitostølen

Breddeidrettselevene er på Beitostølen. De holder oss oppdatert på Facebook. Her er noen bilder fra turen.

Vg1 Europaklassen i Roma

Vg1 Europaklassen er i Roma, følg med på Facebooksiden vår for jevnlige oppdateringer. Her er noen bilder fra Facebooksiden.

Bienes historie

Bærekraftig utvikling - forskning på bier og humler.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-2017

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017

Gratis russebilkontroll.

Statens vegvesen inviterer russ i Østfold og Follo til gratis russebilkontroll. Er russebilen EU-godkjent og tilfredsstiller kravene til eventuell ombygging, får du årets "russeoblat". Oblaten festes på frontruten.

Europaklassen Vg3 i Roma 18.- 22. januar 2016

Vg3 Europaklassen har vært på tur til Roma. Her er elevenes reisebrev.

Vestby videregående presenterer revyen "Grenseløst"

Premiere tirsdag 1. mars 2016 kl. 19.30. Billettene er i salg!

Service og samferdelse arrangerer julemarked - onsdag 16.desember

Det nærmer seg jul og elevene på Service og samferdsel skal holde julemarked, onsdag den 16. desember fra kl.14:00 til kl.19:00. Vi gleder oss og håper å se deg der! Vestby avis har også omtalt oss i dag.

Reisebrev fra Europaklassens ekskursjon til Dublin, oktober 2015

Elevene i Europaklassen har skrevet reisebrev fra turen til Dublin i uke 43

Vg2 forskerklassen på farten

Forskerklassen har vært på på naturhistorisk museum på Tøyen og fagpedagogisk dag på NMBU.