Sparebank1-prisen for ungdomsbedriftene ved Vestby videregående skole

Fredag 16. desember gikk Sparebank1-konkurransen av stabelen i auditoriet her på skolen. Åtte bedrifter deltok, og det var mange spennende og interessante idéer!

Investordag på NMBU

Torsdag 1. desember besøkte EB2-klassen (entreprenørskap og bedriftsutvikling 2) årets Investordag på NMBU.

Elevundersøkelsen - Uke 50 og 51

Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse gjennomføres for Vg1 og Vg2 på Vestby vgs i løpet av uke 50 og 51. Undersøkelsen er anonym og gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Det er frivillig å delta.

Too many beetles

«Gjør det!» - Utveksling til Berlin

8 elever fra restaurant- og matfag og tilrettelagt opplæring ved Vestby vgs får mulighet til å være med på utveksling og jobbe i en bedrift i Berlin i perioden 27. februar til 14. mars 2017. Søknadsfrist 30. november 2016.

Veldedighetsdagen

Fredag 25. november 2016

Dette er skolens versjon av "Operasjon dagsverk". Vi hjelper organisasjonen Partners med å samle inn penger til utdanning til fattige barn i Myanmar/Burma.

Stressmestringskurs - Leve mer, gruble mindre!

Stressmestringskurs for elever på Vestby videregående skole
Grubler du for mye? Føler du deg sliten, daff og deppa? Har du tanker eller følelser som forstyrrer deg? Da er dette kurset for deg!

Leder for en dag

Thea Holseth fra Vestby vgs er valgt ut til å representere Akershuselevene på Leder for en dag. Onsdag skal hun bli med stortingsrepresentant Åsmund Aukrust på jobb!

Høstskole i matematikk

Ønsker du å styrke kunnskapene i matematikk arrangeres det kurs i høstferien.

Tidligere Vestbyelev trukket frem under immatrikuleringen ved NTNU

Syv ferske superstudenter ble trukket fram under immatrikuleringen på NTNU, TAF-elev Jesper Vik var blant dem.

Smart dame: Sunniva Rose, kjernefysiker og foredragsholder som dro rett fra Vestby videregående skole til nattevakt på laboratoriet

Forskerlinja med sommeravslutning i god forskerstil

Til årets sommeravslutning for elever, foresatte og involverte lærere inviterte vi en helt spesiell forsker, doktorgradsstipendiat i kjernefysikk Sunniva Rose.