Fagbrev eller studiekompetanse? (Aftenposten:03.01.2018)

Thea tar fagbrev og studie-spesialisering på kun fire år. Dermed har hun alle muligheter åpne når hun blir uteksaminert som 20-åring.

Ordfører Marianne Borgen tok seg tid til en prat med elevene.

Europaelever på ordførerbesøk

Mandag 4. desember var Europaelevene i Oslo og fikk møte ordfører Marianne Borgen.

Topp 3 kubere på Vestby Open.

Vestby Open

Fredag 8. desember gikk Rubiks kube-konkurransen Vestby Open av stabelen på Vestby videregående skole.

I desember gjennomfører vi Elevundersøkelsen

Gjennom elevundersøkelsen kan elevene få sagt sin mening om læring og trivsel på skolen.

Thea Ulven Munkeby, Sunniva French og Jenny Riisnæs er videre til NorgesCup for lærlinger.

Vestbyelever til topps i lærlingkonkurranse

2 elever fra 4RMY vant i helgen AkershusCup for kokkelærlinger.

Jonas Bjerke Aarhus håper å nå toppen i rørlegger-NM.

Vestbylærling til finale i rørlegger-NM

Jonas Bjerke Aarhus er en av fem kandidater som har blitt utvalgt til å delta i finalen i rørlegger-NM 2017 under "Bygg Reis Deg".

Vinnerne av

Nordmarka - Vinnere av "Sagn-konkurransen"

Endelig kan vi kåre vinnerne av den store sagn-konkurransen fra Nordmarkaturen.

Rubiks Kube

Knut, fra 2STF, imponerte med lynrask løsning av Rubiks kube da NRKs sommertog besøkte Ås.

Skolevalg ved Vestby vgs

Elevene i faget politikk og menneskerettigheter (Vg3 SSP) gjennomførte skolevalget 2017

Dette blir gøy!

Senter for Internasjonalisering av Utdanning (SIU) har innvilget søknad fra Vestby videregående skole for sjette året på rad!