Høstmatte - 2018

Meld deg på "Høstmatte - 2018" - et gratis høstferietilbud til deg som vil forbedre kunnskapene dine i matematikk.

Studieverksted

Onsdager 13.30-14.30 på A-2100

Her kan du gjøre lekser i alle fag og få veiledning av en realfagslærer.

Illustrasjonsbilde

Folkehelseinstituttet trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse!

Smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) er en sjelden, men veldig alvorlig sykdom som skyldes meningokokkbakterien. Ungdommer har økt risiko for denne sykdommen, men den kan i stor grad forebygges ved vaksinasjon.

Lærer og elev

Søker du læreplass?

Avslutter du Vg2 yrkesfag i år og skal ut i læretid fra høsten, håper vi du er i gang med å søke.

Pause foran konserthuset i Berlin.

Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Ingressbilde til nyhetssak om Vestbyrevyen 2018

Eventyrskogen

Onsdag 28. februar var det premiere på årets Vestbyrevy, Eventyrskogen! Dette er definitivt årets begivenhet på Vestby videregående skole!

Elevene i 2RMY.

2RMY til Berlin i 14 dager.

Søndag 4. mars reiser en hel klasse til Berlin på formiddagen og kommer ikke tilbake før søndag 18. mars.

Ivrige samtaler mellom forskerelevene og elevene som gjester messa.

Forskermesse

Onsdag 7. februar presenterte Vg3 SSP forskerlinja sine forskningsprosjekter i faget Teknologi og forskningslære 2 (ToF2).

Illustrasjonsbilde - SkoleFM Akershus

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag 7. februar 2018.

Foran: Johanne B. Tjernshaugen, rad to: Andreas Korsnes og en stolt rektor Per Hedum, bak: Viljar Femoen, Ethan Dias, Helene Lunde og Knut Skaug Haraldsen.

Prisdryss til våre flinke matematikkelever

Hele seks elever fra Vestby vgs fikk i dag utmerkelse for strålende innsats i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse (Abelkonkurransen).