Nyheter

Emily Høgseth Asphaug som er elev i 3RMY og hennes makker David Andres Grønmo Pereria vant i helgen NM for servitørlærlnger.

Norges beste servitørlærling er YSK-elev hos oss!

Vi gratulerer vår egen Emily Høgseth Asphaug med seier i NM for servitørlærlinger!

Yolanda Gonzalez fra Tenerife er på utveksling som språkassistent ved Vestby vgs våren 2019.

Spansk språkassistent

Dette semesteret er vi så heldige å ha en spansk språkassistent på Vestby videregående skole på utveksling gjennom Erasmus+.

Illustrasjonsbilde

Åpen skole

Vestby videregående skole inviterer potensielle søkere og deres foresatte til åpen skole onsdag 16. januar fra kl. 17.00 - 20.00

Illustrasjonsbilde Toppidrett

Vestby toppidrett - for deg som satser på idrett på høyt nivå

På Vestby videregående kan du fra høsten 2019 velge faget Toppidrett 1 på Vg1 yrkesfag (byggfag, restaurant- og matfag og service og samferdsel) og Vg1 studiespesialiserende.

Illustrasjonsbilde Toppidrett

Nytt spennende tilbud på Vestby vgs

Vi tilbyr faget TOPPIDRETT fra høsten 2019. Dette er et samarbeid mellom Vestby vgs, HSV fotball, Son håndballklubb og Vestby håndballklubb. Tilbudet gjelder BÅDE elever på yrkesfag og studiespesialiserende, Vg1. Mer informasjon om tilbudet kommer.

Illustrasjonsbilde Veldedighetsdagen 2018

Veldedighetsdagen

Fredag 30. november arrangerer elevrådet ved Vestby videregående skole årets Veldedighetsdag.

Åpning av nytt tak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Elevrådstyret Vestby vgs 2018/2019

Elevrådsarbeid

Elevrådet på Vestby er aktivt og engasjert!

Too many beetles

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag!

Dere kan nå søke om deltakelse i "Gjør Det!"-prosjektet som finner sted i Berlin 29. april til 14. mai 2019.

Illustrasjonsbilde

Grønnsaksmarked torsdag 27. september

11.00 - 14.00 på Vestby videregående.
Kortreiste grønnsaker fra Frogn, friske og frodige!