Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Tekst: Tom Egil Gundersen

Elevene i 2RMY er i Berlin i 2 uker, og arbeide på gode restauranter/hoteller rundt om i byen. Vestby videregående skole samarbeider med den tyske skolen Brilliat-Savarin Schule, som er en stor restaurant og hotellskole med over 5000 elever.

Elevene våre stortrives når de er på jobb, og får vært med på mye. De synes det er spennende å lære om  hvordan de drifter restauranter i Berlin, da det er litt annerledes en det de er vant med hjemme i Norge. Elevene er utplassert på The Mandala Hotel Berlin, Hilton, Swissotel og Palace.

De har også fått litt fritid i helgene her nede, og da har de blant annet fått vært med til Potsdam og besøkt Schloss Sanssouci.