Vi støtter elevene i miljøkampen

Hver måned arrangerer Vestby vgs en aktivitet som kalles for "Klassekampen", hvor de ulike klassene konkurrerer mot hverandre om å samle inn poeng for å kunne vinne en flott premie på slutten av skoleåret. Formålet med aktiviteten er å skape et godt psykososialt miljø for elevene.

Vestby vgs støtter elevene som engasjerer seg i klimakampen! Mange ungdommer bryr seg om kloden vår, og de ber politikere ta klima og miljø på alvor. Vi heier på ungdommene våre og for at de tør å ta kampen.

For å vise vår støtte valgte skolens Miljøteam i samarbeid med elevrådet at månedens tema for "Klassekampen" skulle være nettopp MILJØ. I går var hele skolen full av elever som brukte grønn genser for å vise sitt engasjement. Til og med elevene våre som var på skoletur i Geneve hadde tatt på seg grønn genser!

Vi er så stolte av de flotte elevene våre som ønsker en bedre fremtid for kloden vår.