Forskerlinja på tur til Genève og CERN

Fra 18. til 21. mars var 3. klasse ved Forskerlinja på tur til Genève.

I 3STC stilte hele klassen inkludert lærer i grønt

Vi støtter elevene i miljøkampen

Hver måned arrangerer Vestby vgs en aktivitet som kalles for "Klassekampen", hvor de ulike klassene konkurrerer mot hverandre om å samle inn poeng for å kunne vinne en flott premie på slutten av skoleåret. Formålet med aktiviteten er å skape et godt psykososialt miljø for elevene.

Erika, Solveig, Ronja og Erfan på DKS.

Den kulturelle skolesekken

To lærere og to elever reiste onsdag 13.3 på Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Akershus, på Lillestrøm Kulturhus.

Veldedighetstur til Thailand

I forbindelse med skolens mangeårige samarbeid med Partners Norge om humanitær hjelp til Rohingyafolket er en delegasjon på fire elever og en lærer i Thailand for å besøke prosjektet vi støtter.

Elever fra POME-faget på Vg3 tok del i European Youth Parliament.

European Youth Parliament

Tre elever fra Vestby vgs deltok nylig i Det europeiske ungdomsparlamentet

Forskermesse, forskerelever og bananfluer

Hva får du hvis nysgjerrige forskerelever lager egne problemstillinger og gjør egne forskningsprosjekt? På Vestby vgs fikk vi flere hundre bananfluer på rømmen!

Frida er videre i NM i engelsk.

Frida går videre til finalen i NM i engelsk

9. januar ble første runde av NM i engelsk gjennomført på Vestby videregående. Her kunne elevene levere en kreativ tekst, hvor den beste gikk videre til finalen.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Emily Høgseth Asphaug som er elev i 3RMY og hennes makker David Andres Grønmo Pereria vant i helgen NM for servitørlærlnger.

Norges beste servitørlærling er YSK-elev hos oss!

Vi gratulerer vår egen Emily Høgseth Asphaug med seier i NM for servitørlærlinger!

Yolanda Gonzalez fra Tenerife er på utveksling som språkassistent ved Vestby vgs våren 2019.

Spansk språkassistent

Dette semesteret er vi så heldige å ha en spansk språkassistent på Vestby videregående skole på utveksling gjennom Erasmus+.