Illustrasjonsbilde - SkoleFM Akershus

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag 7. februar 2018.

Foran: Johanne B. Tjernshaugen, rad to: Andreas Korsnes og en stolt rektor Per Hedum, bak: Viljar Femoen, Ethan Dias, Helene Lunde og Knut Skaug Haraldsen.

Prisdryss til våre flinke matematikkelever

Hele seks elever fra Vestby vgs fikk i dag utmerkelse for strålende innsats i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse (Abelkonkurransen).

Økonomielever på tur

Økonomielevene har besøkt Norges Bank og Oslo Børs.

Illustrasjonsbilde - ELMO

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Vaksinering mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen, mandag 12. februar og mandag 9. april. Vaksinen bestiller du ved å registrere deg og betale kr. 400,- i skolens resepsjon.

Vintermatte - 2018

Meld deg på "Vintermatte - 2018" - et gratis vinterferietilbud til deg som vil forbedre kunnskapene dine i matematikk.

Fagbrev eller studiekompetanse? (Aftenposten:03.01.2018)

Thea tar fagbrev og studie-spesialisering på kun fire år. Dermed har hun alle muligheter åpne når hun blir uteksaminert som 20-åring.

Ordfører Marianne Borgen tok seg tid til en prat med elevene.

Europaelever på ordførerbesøk

Mandag 4. desember var Europaelevene i Oslo og fikk møte ordfører Marianne Borgen.

Topp 3 kubere på Vestby Open.

Vestby Open

Fredag 8. desember gikk Rubiks kube-konkurransen Vestby Open av stabelen på Vestby videregående skole.

I desember gjennomfører vi Elevundersøkelsen

Gjennom elevundersøkelsen kan elevene få sagt sin mening om læring og trivsel på skolen.