Studieprogramikoner Vestby vgs

Kl. 11.10 - Vg3/3PB - på klasserom

Illustrasjonsbilde - privatistcafé

Eksamenskafé

Vestby videregående skole inviterer elever som lurer på å melde seg opp til privatisteksamen til eksamenskafé torsdag 16. august. "Drop-in" mellom kl. 17.00 - 19.30.

Pause foran konserthuset i Berlin.

Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Ingressbilde til nyhetssak om Vestbyrevyen 2018

Eventyrskogen

Onsdag 28. februar var det premiere på årets Vestbyrevy, Eventyrskogen! Dette er definitivt årets begivenhet på Vestby videregående skole!

Elevene i 2RMY.

2RMY til Berlin i 14 dager.

Søndag 4. mars reiser en hel klasse til Berlin på formiddagen og kommer ikke tilbake før søndag 18. mars.

Ivrige samtaler mellom forskerelevene og elevene som gjester messa.

Forskermesse

Onsdag 7. februar presenterte Vg3 SSP forskerlinja sine forskningsprosjekter i faget Teknologi og forskningslære 2 (ToF2).

Illustrasjonsbilde - SkoleFM Akershus

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag 7. februar 2018.

Foran: Johanne B. Tjernshaugen, rad to: Andreas Korsnes og en stolt rektor Per Hedum, bak: Viljar Femoen, Ethan Dias, Helene Lunde og Knut Skaug Haraldsen.

Prisdryss til våre flinke matematikkelever

Hele seks elever fra Vestby vgs fikk i dag utmerkelse for strålende innsats i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse (Abelkonkurransen).

Økonomielever på tur

Økonomielevene har besøkt Norges Bank og Oslo Børs.

Illustrasjonsbilde - ELMO

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.