Vitnemål og kompetansebevis

Dokumentasjon for skoleåret 2017/2018 blir klart i løpet av uke 26, les videre for å se når du kan hente ditt vitnemål eller kompetansebevis.

Avslutning for avgangselever 2018

Vg3 SSP, 3PB, 4TAF og 4RMY: Mandag 18. juni

Vg2 YF: Torsdag 21. juni

Lærer og elev

Søker du læreplass?

Avslutter du Vg2 yrkesfag i år og skal ut i læretid fra høsten, håper vi du er i gang med å søke.

Breddeidrett Vestby vgs

For deg som har søkt studiespesialiserende hos oss: vi har noen ledige plasser på plusstilbudet breddeidrett. Fortløpende inntak. Du finner mer informasjon nedenfor.

Pause foran konserthuset i Berlin.

Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Ingressbilde til nyhetssak om Vestbyrevyen 2018

Eventyrskogen

Onsdag 28. februar var det premiere på årets Vestbyrevy, Eventyrskogen! Dette er definitivt årets begivenhet på Vestby videregående skole!

Elevene i 2RMY.

2RMY til Berlin i 14 dager.

Søndag 4. mars reiser en hel klasse til Berlin på formiddagen og kommer ikke tilbake før søndag 18. mars.

Ivrige samtaler mellom forskerelevene og elevene som gjester messa.

Forskermesse

Onsdag 7. februar presenterte Vg3 SSP forskerlinja sine forskningsprosjekter i faget Teknologi og forskningslære 2 (ToF2).

Illustrasjonsbilde - SkoleFM Akershus

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag

Velkommen til fylkesmesterskap i kokk- og servitørfag 7. februar 2018.

Foran: Johanne B. Tjernshaugen, rad to: Andreas Korsnes og en stolt rektor Per Hedum, bak: Viljar Femoen, Ethan Dias, Helene Lunde og Knut Skaug Haraldsen.

Prisdryss til våre flinke matematikkelever

Hele seks elever fra Vestby vgs fikk i dag utmerkelse for strålende innsats i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse (Abelkonkurransen).