Illustrasjonsbilde

Henting av vitnemål og kompetansebevis

Vitnemål Vg3 SSP, 3PB og 4TAF kan hentes 27. juni fra kl. 12:00. Øvrige elever kan hente kompetansebevis torsdag 29. juni.

Finalist i

Vestbyelev i Holbergprisfinale

Vg3 studiespesialiserende med forskerlinje har deltatt i "Holbergprisen i skolen" og en av våre elever er videre til finalen.

Brandenburger Tor. Elevene på vandringstur med rektor Per Hedum.

BERLIN - ET MINNE FOR LIVET! "Gjør Det!"-prosjektet 2017

Åtte forventningsfulle elever fra restaurant- og matfag hadde stått opp kl. halv fire på morgenen for å reise med fly til Berlin den 27. februar og bo på hostell sammen i 16 dager. Hvorfor? Jo, de skulle jobbe på kjøkkenet i fire forskjellige hoteller!: Hotel Berlin, Berlin!, Hotel Palace, Swissôtel og Hotel Melía.

Brussel dag 1

Europaklassen i Brussel

Mandag 6. mars 2017 reiste Europaklassen til Brussel for å lære mer om EU, NATO og Europas hovedstad.

Vitenskapsmesse

Onsdag 1. mars inviterte 3. klasse på forskerlinja til vitenskapsmesse, hvor det ble stilt ut plakater som viser elevenes forskningsprosjekter.

Ved Buckingham Palace

Entreprenørskap i London

6-8. februar reiste entreprenørskapsklassen på Vg3 til London hvor de var på bedriftsbesøk og lærte om internasjonalisering og innovasjon.

Nour hjelper til å demonstrere loven om bevaring av spinn, foran et fullt auditorium.

Fagdag i fysikk ved UiO

Torsdag 16.februar deltok 20 elever fra Vestby på fysikkdag ved Universitetet på Blindern. 200 elever fra ulike videregående skoler var på besøk for å få en smakebit av hvordan livet som fysikkstudent på Blindern kan være.

Breddeidrettselevene med instruktør Marius Westerby

Kickboksing

Breddeidrettselevene har hatt en treningsperiode på Mudo.

Ungdata-undersøkelsen i Vestby 2017

På oppdrag fra Vestby kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region øst (KoRus Øst) en kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår i kommunen. Undersøkelsen finner sted i skoletiden ved at ungdommene svarer på et spørreskjema via internett. Vestby vgs gjennomfører undersøkelsen i uke 9, og det tar om lag én time å svare på alle spørsmålene. Ungdom velger selv om de vil være med på undersøkelsen.

Follomesterskapet for ungdomsbedrifter

24. januar deltok elever fra Vestby vgs på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter. Fra SSP stilte 4 ungdomsbedrifter og sikret seg en førsteplass og en andreplass.