Illustrasjonsbilde Toppidrett

Nytt spennende tilbud på Vestby vgs

Vi tilbyr faget TOPPIDRETT fra høsten 2019. Dette er et samarbeid mellom Vestby vgs, HSV fotball, Son håndballklubb og Vestby håndballklubb. Tilbudet gjelder BÅDE elever på yrkesfag og studiespesialiserende, Vg1. Mer informasjon om tilbudet kommer.

Illustrasjonsbilde Veldedighetsdagen 2018

Veldedighetsdagen

Fredag 30. november arrangerer elevrådet ved Vestby videregående skole årets Veldedighetsdag.

Åpning av nytt tak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Elevrådstyret Vestby vgs 2018/2019

Elevrådsarbeid

Elevrådet på Vestby er aktivt og engasjert!

Forberedende kurs før privatisteksamen

Tilbud om hjelp/støtte og undervisning til deg som har meldt deg opp til privatisteksamen i norsk og matematikk høsten 2018.

Too many beetles

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag!

Dere kan nå søke om deltakelse i "Gjør Det!"-prosjektet som finner sted i Berlin 29. april til 14. mai 2019.

Illustrasjonsbilde

Grønnsaksmarked torsdag 27. september

11.00 - 14.00 på Vestby videregående.
Kortreiste grønnsaker fra Frogn, friske og frodige!

Høstmatte - 2018

Meld deg på "Høstmatte - 2018" - et gratis høstferietilbud til deg som vil forbedre kunnskapene dine i matematikk.

Studieverksted

Onsdager 13.30-14.30 på A-2100

Her kan du gjøre lekser i alle fag og få veiledning av en realfagslærer.

Illustrasjonsbilde

Folkehelseinstituttet trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse!

Smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) er en sjelden, men veldig alvorlig sykdom som skyldes meningokokkbakterien. Ungdommer har økt risiko for denne sykdommen, men den kan i stor grad forebygges ved vaksinasjon.