Forberedende kurs før privatisteksamen

Tilbud om hjelp/støtte og undervisning til deg som har meldt deg opp til privatisteksamen i norsk og matematikk høsten 2018.

Too many beetles

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag!

Dere kan nå søke om deltakelse i "Gjør Det!"-prosjektet som finner sted i Berlin 29. april til 14. mai 2019.

Illustrasjonsbilde

Grønnsaksmarked torsdag 27. september

11.00 - 14.00 på Vestby videregående.
Kortreiste grønnsaker fra Frogn, friske og frodige!

Høstmatte - 2018

Meld deg på "Høstmatte - 2018" - et gratis høstferietilbud til deg som vil forbedre kunnskapene dine i matematikk.

Studieverksted

Onsdager 13.30-14.30 på A-2100

Her kan du gjøre lekser i alle fag og få veiledning av en realfagslærer.

Illustrasjonsbilde

Folkehelseinstituttet trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse!

Smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) er en sjelden, men veldig alvorlig sykdom som skyldes meningokokkbakterien. Ungdommer har økt risiko for denne sykdommen, men den kan i stor grad forebygges ved vaksinasjon.

Lærer og elev

Søker du læreplass?

Avslutter du Vg2 yrkesfag i år og skal ut i læretid fra høsten, håper vi du er i gang med å søke.

Pause foran konserthuset i Berlin.

Tilstandsrapport fra Berlin

Elevene i 2RMY er i Berlin gjennom "Gjør det"-prosjektet til SiU. Her er en liten tilstandsrapport.

Ingressbilde til nyhetssak om Vestbyrevyen 2018

Eventyrskogen

Onsdag 28. februar var det premiere på årets Vestbyrevy, Eventyrskogen! Dette er definitivt årets begivenhet på Vestby videregående skole!

Elevene i 2RMY.

2RMY til Berlin i 14 dager.

Søndag 4. mars reiser en hel klasse til Berlin på formiddagen og kommer ikke tilbake før søndag 18. mars.